PROMAR - ZAKŁAD W ZAWIERCIU WIĘKSZY O PONAD 2800 M²

29.05.2018

Oddana właśnie do użytku nowa hala produkcyjno-magazynowa liczy 2881m².Powierzchnia całego oddziału to teraz ponad 9000 m².

Dzięki tejinwestycji w zakładzie pojawiły się nowe, zaawansowane technologie:zaawansowana linia do oczyszczania przypraw z zanieczyszczeń oraz najnowocześniejsza w Europie linia do hybrydowej sterylizacji przypraw. „Dzięki niej jesteśmy w stanie sterylizować przyprawy, zioła i mieszanki tak, aby zatrzymać jak najwięcej olejków w produkcie” mówi Paweł Świerkula Vice Prezes Zarządu.

www.promar.pl

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.