Konferencja

24.09.2018

 

11 października 2018 r., Hotel Marriott, Warszawa

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

W programie m.in.:

 

  • Podawanie w oznakowaniu wyrobów informacji, że produkt nadaje się dla wegetarian/wegan
  • Aktualne kwestie dotyczące oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych
  • Skąd się biorą informacje na etykiecie produktu spożywczego – krótko o badaniach laboratoryjnych
  • Projekt ustawy o oznakowaniu produktów wytworzonych bez wykorzystania organizmów genetycznie zmodyfikowanych jako wolnych od organizmów genetycznie zmodyfikowanych
  • Podawanie na etykietach produktów spożywczych informacji o dodatkach do żywności z uwzględnieniem zasady przenoszenia

 

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor  ds. marketingu

tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl

Dane Adresowe

Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy
Rzeczypospolitej Polskiej
ul. Miodowa 14
00-246 Warszawa
+48 22 6350184
507-130-369
biuro@srw.org.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.